Zaterdag 11  en zondag 12 mei vieren we zowel in Nijmegen als Arnhem.

Het is de zondag van de wezen. 40 dagen na Pasen op Hemelvaart gedenken en vieren we dat Jezus naar de hemel gegaan is. Zijn volgelingen voelden zich verlaten zoals een wees zich ook verlaten voelt. De periode tussen Hemelvaart en Pinksteren komt soms wat “onbestendig” over: tussen twee extra vrije dagen in. De gebeurtenissen in de wereld versterken nu het gevoel: verslagen, moedeloos, uitzichtloos. De naam wezenzondag past dit jaar goed bij de periode waarin we verkeren.

De volgelingen van Jezus verschansten zich als het ware bij elkaar om troost, kracht en moed te verzamelen. We weten allemaal dat hun hoop met Pinksteren vervuld zou worden. Laten we hierop alvast een voorschot nemen.

Iedereen is van harte welkom bij onze vieringen in Nijmegen en Arnhem.

Zaterdag 11 mei. 19.00 u. Dagkapel Sint Dominicuskerk Nijmegen (Hoek Groenewoudseweg-Heijendaalseweg)

Zondag 12 mei 10.30 u. Oud- katholieke Kerk Arnhem. (Adolf van Nieuwenaarlaan 3)

Na beide vieringen bent u van harte welkom voor ontmoeting bij koffie of thee.